skip to Main Content
Hoog slagingspercentage van 70%! Eerste rijles helemaal gratis! Persoonlijke opleiding op maat

Joukje Bekkema
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!! Super gedaan. Quote van jezelf: Het waren erg leuke en leerzame lessen. Gerard was altijd in voor een lolletje maar kon ook serieus zijn waar nodig. De sfeer was altijd top!
Een echte aanrader!
Veel veilige km's toegewenst

Gabrielle van der Ploeg,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Je trotseerde de regen en wist de rust goed te bewaren. Super gedaan.
Quote van jezelf: Leuke lessen en altijd een gezellige sfeer. Als het nodig is dan komt de serieuze gerard ook te voorschijn! Top rijschool zeker een aanrader!!!
Veel veilige km's toegewenst

Sven Sijtsma,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Ook jij mag je pasje aanvragen. Quote van jezelf: Gerard is een erg goede en leuke rijleeraar. Hij is duidelijk met het uitleggen en het is ook gezellig onder het rijden.
Heel veel veilige km's toegewenst

Jentine-Renske Streekstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!!!!! Hele nette rit neergezet. Nu kun je je roze pasje ook aanvragen. Quote van jezelf: Bedankt voor de gezellige lessen en je geduld! Het was helemaal de bom 🙂 Veel gelachen en veel geleerd 10/10
Heel veel veilige km's toegewenst.

Wopke Laanstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!! Zeer geslaagde rit zei de examinator. Nu op naar de B-E.
Quote van jezelf: Gerard is een super rij instructeur. Leuke, gezellige en leerzame lessen. Een echte aanrader!!! Super bedankt de Wind.

Mark van der zwaag,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Keurige rit laten zien. Quote van jezelf: Fijne rijschool, Gerard geeft duidelijke instructies. Sfeer in de auto is altijd goed. Wordt niet kwaad als je iets fout doet, ik zou het iedereen aanraden om bij autorijschool de Wind te lessen.
Heel veel veilige km's toegewenst

Figou van der Veen,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!! Knappe rit laten zien. Quote van jezelf: Ik heb altijd erg prettig gereden bij De Wind. Fijne sfeer in de auto en je wordt goed geholpen daar waar nodig. Zeker een aanrader!
Super gedaan en veel veilige km's toegewenst

Damien ten Hoeve, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!
Super gedaan. Quote van jezelf: Ik vond de lessen goed en gezellig, als er iets was werd het rustig nog een tweede keer uitgelegd. Verder raad ik De Wind aan als rijinstructeur.
Heel veel veilige km's toegewenst

Jorrit de Vries,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!! Super gedaan kerel. Quote van jezelf: De rijlessen waren duidelijk en leerzaam. Het was altijd erg leuk en gezellig dus de Wind is zeker een aanrader!
Heel veel veilige km's toegewenst

Henriët van der Wal,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!
Super gedaan. Quote van jezelf: Het waren leuke en leerzame rijlessen. Een echte aanrader!!
Heel veel veilige km's toegewenst

Iona Hoeksma,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. SUPER GEDAAN!!! De zenuwen waren er maar jij was ze de baas. Quote van jezelf:
Ik heb erg fijne rijlessen gehad bij Rijschool de Wind. Vlotte instructeur met veel humor maar, die wel weet van aanpakken.
Heel veel veilige km's toegewenst

Hendrika Bos, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Quote van jezelf: Ik heb met veel plezier bij rijschool de wind gereden. Ik vond de lessen altijd gezellig en ik heb er veel van geleerd.
Nu snel je pasje ophalen en dan mooi opstap met je zus. Heel veel veilige km's toegewenst.

Esther de Jong,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Met een hele mooie rit geslaagd!!!!
Quote van jezelf:
Tige tank foar alle lessen en de dúdlike útlis. Ik haw altyd de lessen ûnderfûn as gesellich en edukatyf.
Heel veel veilige km's toegewenst.

Hieke Bos,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!! Super gedaan. Quote van jezelf: Ik heb met veel plezier bij autorijschool de wind gereden, de lessen waren leerzaam en gezellig.
Heel veel veilige km's toegewenst.

Sophie Hanenburg,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!! Helemaal blij en terecht super gedaan. Quote van jezelf: Ik heb veel mogen leren tijdens de lessen en heb een gezellig tijd gehad. Ik raad het iedereen aan!
Heel veel veilige km's toegewenst

Kars Hiemstra, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!
Knap gedaan. Nieuwe auto, je eigen instructeur verhinderd en je doet het toch meer even.
Hendrik Leegstra (Jouw Verkeersschool), super bedankt voor het begeleiden naar het examen.
Quote van jezelf: Gerard top bedankt, ik ha ut goed kinne leren, ut wie oltiid leuk en de lessen wienen dudelijk.

Renze van der Meulen,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Heel veel veilige km's toegewenst.
Quote van jezelf:Altijd gezellige en leerzame lessen. Tijdens de lessen is er ruimte om te praten over van alles, maar wanneer het serieus moet zijn dan was dit het ook zeker. Dit gebeurde dan aan de hand van opbouwende kritiek.
Nooit keek ik tegen de lessen op en nu het klaar is, vind ik dit dan ook BIJNA jammer.
Bedankt voor de lessen!

Tina-jose Vrieswijk,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!! Super gedaan. Quote van jezelf:
De rijlessen waren duidelijk en gezellig. Met een duidelijke uitleg. Hierdoor kon ik mijn rijbewijs in 1 keer halen. Heel veel veilige km's toegewenst.

Erwin de Haas, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Het was even spannend of het door mocht gaan, maar jij bent gewoon IN DE EERSTE KEER GESLAAGD.
Quote van jezelf: Duidelijke leerzame lessen van gerard waarmee je goed kan praten.
Heel veel veilige km's toegewenst

Albert Nijboer,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!! Super gedaan. Quote van jezelf: De rijlessen bij De Wind heb ik als zeer leerzaam ervaren en heb hierdoor ook mijn rijbewijs in 1 keer weten te halen.
Gerard is een zeer leuke en spraakzame instructeur en zou hem en zijn rijschool dus zeker aanraden aan anderen die zouden willen beginnen met rijden.
Heel veel veilige km's toegewenst.

Ilse Hamstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan nu kun je lekker zelf op pad.
Quote van jezelf: Ik heb de rijlessen als erg leerzaam ervaren, maar naast de serieuze momenten heb ik ook veel gelachen met Gerard. Daarom is rijschool De Wind een echte aanrader!

Romy van der Werf,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Mooi vlak voor je verjaardag een keurige rit laten zien.
Quote van jezelf: De lessen van Gerard heb ik ervaren als heel leerzaam. De combinatie van serieus zijn en een grapje tussen door maakt Gerard een erg goede rij instructeur en is het een aanrader om bij De Wind te gaan lessen!
Heel veel veilige km's toegewenst

Iris de Boer,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan je was de zenuwen de baas en hebt een ongeluk voorkomen. Quote van jezelf: Ik heb de rijlessen bij Gerard als fijn ervaren, waren duidelijke en leuke rijlessen! Altijd in voor een grapje maar ook voor serieuze gesprekken. Gerard bedankt!!
Heel veel veilige km's toegewenst

Aant-Arjen Veenstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Quote van jezelf: Ik heb met heel veel plezier al mijn rijlessen gevolgd, Gerard maakt de lessen leuk door een grapje en ze zijn ook nog zeer leerzaam wat wil je nog meer een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen.
Heel veel veilige km's toegewenst.

Ida Terpstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.
Jij was deze keer de zenuwen de baas, super gedaan. Quote van jezelf: Bedankt voor de leuke leerzame lessen, het is zeker een aanrader om bij Gerard te rijden. Heel veel veilige km's toegewenst.

Anoniem, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!! Je wilde niet op de foto dus doen we het zo. Veel plezier met je rijbewijs.

Senna Gjaltema,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!
Quote van jezelf: Ik voen de rijlessen hiel erg goed, Gerard hoart von een grapke mar kin ek serieus wezze en het wieden fijne rijlessen, goede aanrader en zeer fijne rijlessen.
Super gedaan kerel veel veilige km's toegewenst

Marrit Elzinga,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan.
Quote van jezelf:
Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Ik vond het fijn om bij Gerard te rijden. Echt een aanrader!

Dennis Bekkema, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!
Quote van jezelf: Ik heb de rijlessen bij Gerard De Wind leerzaam maar ook leuk ervaren. En natuurlijk in 1 keer geslaagd. Veel veilige km's toegewenst.

Raymon de vries,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!! Super gedaan kerel.
Quote van jezelf: yes in 1 keer geslaagd,

Gerard bedankt voor de goede rijopleiding die ik bij jou heb gehad het was tof om jou als rijinstructeur te hebben.

Niels Rinsma, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!! Super gedaan.
Quote van jezelf:
Gerard zorgt ervoor dat je op een leuke manier het auto rijden leert en is altijd in voor een grapje zeker een aanrader!

Ruben Graansma,
Van harte gefeliciteerd mett het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!
Quote van jezelf: In de eerste keer geslaagd. Na plezierige en leerzame lessen. Erg fijn om samen met Gerard te rijden! Alles tot in de puntjes geregeld en perfect afgereden dankzij de goede hulp van Gerard!

Emma Schievink, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan.
Quote van jezelf:
De rijlessen waren altijd relaxt en leerzaam, een aanrader voor iedereen!

Wilco van der Meulen, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. De examinator had geen commentaar.
Jou ervaring met de rijlessen: (quote) “De rijlesen bij Gerard de Wind zijn super leerzaam en super leuk, Gerard is altijd in voor een grapje en een praatje maar kan ook serieus zijn top kerel”

Mende Bosma, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan!!!!
De qoute van jezelf:
Gerard is een fijne leraar om naast je te hebben tijdens de rijlessen. Sociaal en vriendelijk, maar nog belangrijker, Hij leert je beheerst met de auto omgaan om uiteindelijk jezelf te redden op de weg. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Matz Oudshoorn,
Van harte gefeliciteerd met het het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!! dat was nummer 2 van vandaag super gedaan

Nynke de Boer,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!! super gedaan. Nu direct even een pasfoto bij foto@home maken en dan snel je rijbewijs aanvragen.

Marten Bekkema,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veel veilige km's toegewenst

Janno van der Meulen,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!!! In je eigen woorden.
"Fijne goede rijlessen, gerard is in voor een lolletje en een fijne tijd gehad" super gedaan en nu snel zelf rijden.

Wesley Kooistra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Top, gezellige rijlessen ben super blij" zijn jou woorden. Super gedaan kerel. Veel veilige km's.

Anna Alma,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Jij was de zenuwen de baas top gedaan. Veel veilige km's toegewenst.

Rik Westra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!! De rust heb je gevonden en daarbij je rijbewijs ook. Super trots op mijn zwager

Inge Piersma,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!! heel veel veilige km's toegewenst. Geen enkel commentaar van de examinator super gedaan.

Jentje Hansma,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lang moeten wachten maar nu mag je zelf. Veel veilige km's toegewenst.

Geranda Lei,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs
IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keurige rit was het commentaar top gedaan

Gerjan Spijker,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Nu lekker zelf rijden

Bettine van der Ploeg,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!
Heel veel veilige km's toegewenst

En dat is de 2e die geslaagd is vandaag. Corwin Westerhof, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Top gedaan!!!!!!!!!

Peter Alma, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Mandy Sevink, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Jeike Raap, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!! Veel veilige km's toegewenst

Stefan Snip,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs . IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heel veel veilige km's toegewenst

Marije Hoekstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!
veel veilige km's toegewenst

Jeroen de Haan,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!
heel veel veilige km's toegewenst

Lars de Haan, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. ZOALS VERWACHT IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel goed gedaan. Heel veel veilige km's toegewenst

Francis de Jager,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan je was de spanning de baas Topper!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Jellie-Nynke Streekstra, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Daniël Roskammer,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!! super gedaan. Veel veilige km's toegewenst

Kevin Dam,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan lekker rustig gebleven, en dan natuurlijk gewoon slagen. Heel veel veilige km's toegewenst.

Grytsje Terpstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jij zet de goede reeks van dit jaar door met een goeie rit. Go 2020!!

Rick Kingma,
Zoals verwacht IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Heel veel veilige km's gewenst

Stephan Karst,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!
Super gedaan. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Jarno Bos,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!! Jij sluit deze week perfect af. 3 examens 3 geslaagd. Super gedaan. Veel veilige km's toegewenst.

Janique Westerhof,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Een mooie vlotte rit super gedaan. Veel veilige km's toegewenst

Jildau van Dijk,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Super gedaan. Heel veel veilige km's toegewenst

Hendrik Koops,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Prachtige rit laten zien aldus de examinator. Heel veel veilige km's toegewenst

Harm Zwier,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. De spanning was er maar ondanks toch geslaagd. Heel veel veilige km's toegewenst.

Jelte de Jager,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Lianne Scheerhoorn,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. OOK IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Jelmer Veenhuizen,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veel veilige km's toegewenst

Feiko Bekkema,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. OOK JIJ IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst

Esther Hoekstra,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. ALLES ONDER CONTROLE DUS IN DE EERSTE KEER GESLAAGD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heel veel veilige km's toegewenst

Roan van Kammen,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!! Hartstikke goed gedaan. En als bonus nog een zakje autodrop van het CBR gekregen. Eet smakelijk en veel veilige km's toegewenst.

Grietje jager,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!!!!! Heel veel veilige km's toegewenst.

Gerda Holthuis,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Zenuwen waren terecht niet aanwezig. Dus IN DE EERSTE KEER!!!!!!!!!!.
heel veel veilige km's toegewenst

Back To Top
×