Referenties

Geertje van Kammen

Mijn lessen bij Autorijschool De Wind waren altijd gezellig en ontspannen. Gerard is een gezellige, geduldige, en als het moet serieuze rijinstructeur. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. (en de snoepjes, haha) Zeker een aanrader!

Geertje van Kammen


 

 

Janine Frankes

Ik ben in de eerste keer geslaagd met dank aan de super rijlessen van Gerard de Wind. Er was altijd een leuke sfeer, en alles was goed over de lessen verdeeld. Hierdoor leerde ik ontspannen het autorijden. Ik heb hier met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Ik zou Autorijschool De Wind ook zeker aanraden bij anderen!

Janine Frankes


 

 

Renske Broersma

Ik heb mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald! Dit betekend helaas wel dat mijn gezellige lessen met Gerard erop zitten. Ik zal de gezelligheid, de grapjes en de positiviteit naast mij in de auto zeker missen.

Renske Broersma


 

 

Kelly Scheer

Super bij met mijn rijbewijs. Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Het is echt een aanrader om bij Autorijschool De Wind te lessen.

Kelly Scheer


 

 

Leonie van Zwieten

Super rijlessen, goede instructeur met verstand van het vak. Ik heb wijze tips en leerzame momenten gehad. Met hierbij goede en duidelijke uitleg. Kortom een aanrader!

Leonie van Zwieten


 

 

Janita Bouwer

Bij Autorijschool de Wind ben je op het juiste adres voor gezellige en leerzame rijlessen! Hij kan goed inschatten hoever je bent en waar nog wat extra tijd aan besteed moet worden. Kortom een leuke rijschool met een lage drempel.

Janita Bouwer


 

 

Idsert Mulder

Ik heb veel bij Gerard geleerd en heb veel plezier gehad met de rijlessen. Als je een leuke en goede rijinstructeur zoekt, zit je bij Autorijschool de Wind goed!

Idsert Mulder


 

 

Dennis Wagner
De rijlessen waren informatief en aangepast aan mijn gedrag. Gerard is een gezellige kerel die wel een grapje kan waarderen. Ik ben zeer tevreden over de lessen en extra informatie die je hem altijd kan vragen.

Dennis Wagner


 

 

Chantal van Gelderen

Nu alweer een tijdje mijn rijbewijs, inmiddels een autootje en rijd bijna elke dag. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ik heb bij Autorijschool De Wind top lessen gehad. Het was altijd gezellig maar vooral ook leerzaam. (Qmusic het foute uur helpt met rijlessen)

Chantal van Gelderen


 

 

Brenda de Deugd

Ik vond de rijlessen bij Autorijschool De Wind erg leuk en leerzaam, en raad andere mensen ook aan om hier te gaan lessen.

Brenda de Deugd


 

 

Bareld Postma

Dankzij Gerard ben ik in 1 keer geslaagd! Altijd gezellige praatjes en het belangrijkste natuurlijk de goede rijlessen. Ben heel tevreden over Autorijschool de wind. Super bedankt!!!

Bareld Postma


 

 

Geeske Rijpma

Super leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad. Gerard is altijd in voor een grapje en is serieus op de momenten wanneer dit moet. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer gehaald! Hij heeft veel geduld en wil je overal bij helpen, ook met de theorie! Het is zeker een aanrader om bij Autorijschool de Wind rijlessen te volgen!!!

Geeske Rijpma


 

 

Simone van der Weij

De rijlessen bij Autorijschool de Wind vond ik altijd heel leerzaam. Gerard is een goede instructeur die altijd in is voor een grapje, maar wanneer het nodig is ook zeer serieus kan zijn. Hij is ook erg flexibel, waardoor je bijna op elk moment kunt lesrijden. Door zijn goede adviezen en lessen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Autorijschool de Wind is zeker een aanrader!

Simone van der Weij


 

Jarno Westerhof
Ik heb de rijlessen bij Autorijschool de Wind als erg leuk ervaren, Gerard is een leuke rijinstructeur die je graag wil helpen. De rijlessen zelf vond ik ook goed en ik heb veel aan de rijlessen van Gerard gehad.

Jarno Westerhof


 

 

Ids Kuperus

Het rijden bij Autorijschool de Wind is super, ik heb er veel geleerd. Je gaat alles stap voor stap bij langs. We hadden gezellige rijlessen. Soms serieus maar er was ook tijd voor humor.

Ids Kuperus


Tony Huizinga

Super leuke, gezellige en vooral leerzame lessen gehad. Instructeur met veel geduld en super goeie tips! Kortom een geweldige rijschool!

Tony Huizinga


 

Pytrix Veenstra

Rijden bij Gerard was altijd heel leuk. Naast de snoepjes en de gezelligheid, leer je alles wat je moet weten! Hij geeft op een positieve manier feedback, waardoor het niet erg is om fouten te maken. Door zijn goede rijlessen ben ik in 1 keer geslaagd! Ook bij de theorie heb je veel aan Gerard! Je kan materiaal lenen of een middagje les krijgen. Ik raad iedereen aan om bij Gerard te rijden!

Pytrix Veenstra


 

Leon Witteveen

Bedankt voor de leuke en behulpzame rijlessen bij jou! Dankzij jou ben ik in 1 keer geslaagd!! Bedankt.

Leon Witteveen


 

Iris de Jong

Rijschool de Wind heb ik als een hele fijne rijschool ervaren! gezellig en leerzaam! Zou Autorijschool de Wind zeker aanraden bij vrienden en familie!

Iris de Jong


 

Roelien Ytsma

De lessen bij Autorijschool de Wind, heb ik als erg plezierig ervaren. Gerard is een prettige, geduldige leraar die goed in staat is zijn leerlingen een veilig gevoel te geven. Hij heeft een persoonlijke benadering en is zich snel bewust van de knelpunten bij zijn verschillende pupillen. Hij speelt hier perfect op in (vaak met een flinke dosis humor) en helpt deze snel te overwinnen. Ook geeft hij de nodige erkenning op de vlakken waar het rijden prima gaat. Het proces van het examen doen met autorijschool de Wind was voor mij ook heel fijn. Ik kon goed op Gerard terug vallen, hij bood veel rust tijdens die toch wel spannende momenten.

Roelien Ytsma


 

 

Ludzer Vaatstra

Goede service met prettige lessen en leuke sfeer onderweg. Verder ook nog goede hulp gekregen met theorie.

Ludzer VaatstraMart Snoek

Mijn lessen bij Autorijschool De Wind waren altijd gezellig en leerzaam! Ik heb dan ook alleen maar leuke herinneringen aan de lessen. Het zeker een aanrader om bij De Wind rijlessen te volgen.

Mart SnoekBerend Idsardi

Super gezellige rijlessen en leerzaam, kortom een top rijschool!

Berend IdsardiAlida VaatstraAutorijschool De Wind heeft mij niet alleen geleerd hoe ik met de auto om moet gaan en hoe ik zelfstandig kan rijden, maar heeft mij ook geholpen bij de theoretische kant van het rijden. Met alle vragen kun je bij hem terecht tijdens de (theorie)lessen is het altijd gezellig en dat zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer.

Alida Vaatstra


Albert Van Der Berg

Toen ik bij Autorijschool De Wind reed, heb ik een leuk, gezellig, maar toch zeer leerzame tijd gehad. Hij is een geduldig rijinstructeur maar houdt ook van een grapje.

Albert van der BergIrene van Kammen

Autorijschool de Wind is erg flexibel wat betreft het lesrijden. Ondanks mijn onregelmatige les- en werkrooster wist Autorijschool de Wind ergens wel een gaatje in zijn agenda te vinden. De lessen heb ik als zeer leerzaam maar ook gezellig ervaren. Ik kan iedereen Autorijschool de Wind aanbevelen.

Irene van KammenLilian Oosterhuis

Het waren lessen waarin ik altijd meer leerde. Het was fijn om te rijden, je kreeg complimenten en van de fouten kon je alleen maar leren. Nu ik het rijbewijs heb begin ik de gezelligheid wel te missen.

Lilian Oosterhuis


Ietsen Helder

Zeer goede en gezellige rijlessen bij Autorijschool de Wind. Goede begeleiding en veel nuttige tips tijdens het lessen!

Ietsen Helder


Super goede rijschool! En een aardige instructeur, die je alles heel goed leert!
Heb mijn rijbewijs vlot gehaald en in 1 keer! Top!

Jitske van der Veen


Altijd gezellige en ontspannen rijlessen, waar ik veel voordeel aan heb gehad. Door de manier van les geven werd mijn zelfvertrouwen in het autorijden vergroot.

Frouke van der Meer